Cookies på Nordic Sugars hjemmesider
Vi bruger på vores hjemmesider cookies til at indsamle statistiske oplysninger for at optimere brugen af vores hjemmeside. Når du bevæger dig videre ind på vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookie-politik og vejledning i, hvordan du sletter cookies.
Acceptér cookies
  
Du er her:

Bageri

Sukker og sirup har en lang række anvendelsesmuligheder i bagværk. De strækker sig fra de indlysende som f.eks. at søde kager og give rugbrødet en mørkere farve, til de mindre indlysende som at binde vand i brød og derved bidrage til at bevare det blødt og fugtigt, så brødet holder længere. Det er svært at forestille sig, at bageindustrien kunne eksistere uden sukker.

Vi producerer en lang række sukkerprodukter, der anvendes i såvel store som små bagerier, herunder bl.a. almindeligt sukker med forskellige krystalstørrelser, Brun Farin, Demerara-rørsukker og Muscovadosukker, lys og mørk sirup, sukkerbaserede fyldninger og sukker til forskellige dekorationsformål.

Nordic Sugar har sin egen forsknings- og udviklingsafdeling, hvor vi afprøver nye opskrifter og nye anvendelsesområder for såvel eksisterende som nye sukkerprodukter. Her udvikler vi også skræddersyede sukkerprodukter til kunder med særlige krav.

Ud over sukkerprodukter til bageriindustrien sælger Nordic Sugar også Fibrex, som er et naturligt fiberprodukt, fremstillet af sukkerroer, efter at sukkeret er udvundet. Fibrex’ indhold af kostfibre gør det velegnet til at øge indholdet af fibre i brød og andre levnedsmidler samt til at bevare fugtindholdet.

Opskrift med nordisk fokus

Vi har i flere år samarbejdet med både det danske og svenske konditorlandshold, som har udviklet spændende opskrifter specielt til os.

Opskrifterne vækker nordiske smagsminder til live og inspirerer til nytænkning. Vores eget testbageri har også bidraget med flere opskrifter på kager og brød.

Til vores opskriftsside >>

Månedens opskrift marts

Prøv det prisbelønnede danske konditorlandsholds opskrift på

Citrontærte >>

 

 

 

Film om sukkerets funktionelle egenskaber