Cookies på Nordic Sugars hjemmesider
Vi bruger på vores hjemmesider cookies til at indsamle statistiske oplysninger for at optimere brugen af vores hjemmeside. Når du bevæger dig videre ind på vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookie-politik og vejledning i, hvordan du sletter cookies.
Acceptér cookies
  
Du er her:

Fibrex® - sukkerroefiber

Fibrex®, eller sukkerroefibre, er et naturprodukt, som fremstilles af sukkerroer, efter at sukkeret er udvundet. Dette meget funktionelle kostfibers unikke sammensætning og særdeles gode egenskaber gør det til en meget påskønnet og nyttig ingrediens til bagning, kødretter og andre former for madlavning. Fibrex har en vandbindingsevne, der svarer til 3-4 gange dets egen vægt. Fibrex består af koncentrerede kostfibre med et optimalt forhold mellem opløselige og uopløselige fibre og har derfor også gode anvendelsesmuligheder inden for sundhedsområdet. Der findes forskellige fraktioner for at opnå de bedste resultater. 

Se hvordan Fibrex anvendes i glutenfri bagning:

Se filmen

New Brochure

Fibrex sugar beet fibre has a unique mix of insoluble and soluble fibre. Several clinical studies have been conducted on sugar beet fibre and its advantages for your digestive system. 
Read more in our new brochure Activate yourself - inside and out.

Approved Health Claim for Sugar Beet Fibre

Giving new opportunities in the market
On January 17th 2014, the European Commission finally approved a 13.5 digestive Health Claim for Sugar beet fibre – given that the food contains at least 6 grams per 100 gram finished product.'

Clinical studies behind the claim

Fibre sausage developed by the Danish Meat Research Institute

A reduced-fat sausage with enough fibre to reach the fibre-claim level of 3% was ready just in time for IFFA, the big meat exhibition in Frankfurt. Read the press release

New Health Claim Opportunity for Sugar Beet Fibre!

Dec 8, the EFSA Panel published its positive Scientific Opinion for Sugar Beet Fibre for digestive health. Read the press release

Fibrex® creating glutenfree winners

Read the article Creating glutenfree winners, from the October 2010 issue of the magazine The World of Food Ingredients.
Creating glutenfree winners