Cookies på Nordic Sugars hjemmesider
Vi bruger på vores hjemmesider cookies til at indsamle statistiske oplysninger for at optimere brugen af vores hjemmeside. Når du bevæger dig videre ind på vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookie-politik og vejledning i, hvordan du sletter cookies.
Acceptér cookies
  
Du er her:

Produktudvikling

Samarbejde med kunderne

Mange kunder henvender sig allerede tidligt i produktudviklingen til Nordzucker. Vi har stor viden om, hvordan sukker fungerer i forskellige processer, og vi kan udvikle specialprodukter, som opfylder kundernes specifikke behov. Vi kan desuden overtage en del af processen ved at tilsætte ingredienser til basisprodukterne, levere færdige blandinger eller tilpasse tørstofindholdet i flydende produkter.

Nye funktioner

For at forbedre produkternes egenskaber arbejder vi med smagspaneler og eksperter, f.eks. bagere og konfekture specialister. Det har resulteret i flere nye produkter i de seneste år. Et eksempel er Dekorationsperlesukker, hvor vi gennem coatning med fedt opnår et produkt, som tåler både fugt og varme. I samarbejde med konfektureindustrikunder er der udviklet flere skræddersyede tørre blandinger og opløsninger. Eksempelvis er sukker og syreblandinger og konfektureopløsninger blevet skabt ud fra kundernes specifikke ønsker.

Viden og tendenser

I vor fælles udviklingsgruppe I Nordzucker har vi egne ernæringseksperter, sensorisk laboratorium og laboratorier til anvendelsestest inden for konfekture, bageri, læskedrikke m.m. Vi gør også brug af virksomhedens laboratorier for procesteknik og mikrobiologi. I udviklingsarbejdet ses en række klare tendenser. Der er mange muligheder med sukker – og viden er lige så vigtig som råvarerne.

Film om sukkerts funktionelle egenskaber