Cookies på Nordic Sugars hjemmesider
Vi bruger på vores hjemmesider cookies til at indsamle statistiske oplysninger for at optimere brugen af vores hjemmeside. Når du bevæger dig videre ind på vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookie-politik og vejledning i, hvordan du sletter cookies.
Acceptér cookies
  
Du er her:

Fokus på personlig og faglig udvikling

Hos Nordic Sugar arbejder vi ud fra en helt særlig årsrytme. Mange af vores aktiviteter kulminerer nemlig fra september til januar, hvor store mængder sukkerroer fra årets høst skal forarbejdes og forædles til mere end 250 forskellige produkter. Det giver ikke kun en naturlig variation i arbejdsopgaverne - det stiller også løbende krav til medarbejdernes fleksibilitet i løbet af året.

Plads til individet

 "Kulturen i Nordic Sugar er præget af frie rammer og en grundlæggende filosofi om frihed under ansvar", siger Sanna Bomholt, der er Key Account Manager og har været en del af Nordic Sugar, siden hun startede som elev tilbage i 2005:

”Vi er en stor og ambitiøs virksomhed, men der er altid plads til individet. Hvis man efterlyser nye udfordringer, bliver det hørt, og jeg føler, at der bliver gjort en indsats for at efterkomme dette.” forklarer Sanna og nævner den årlige samtale ’Dialogen’ mellem medarbejder og den nærmeste leder som en god mulighed for gensidig feedback.

Nordic Sugar tilbyder derudover også intern uddannelse inden for områder som eksempelvis teknik og projektledelse.