Du er her:

Fairtrade Sukker & Rørsukker

Fairtrade er en international mærkningsordning. Målet er gennem handel at forbedre arbejds- og levevilkårene for nogle af verdens fattigste bønder og arbejdere i Afrika, Asien, Syd- og Mellemamerika. Miljøet skånes desuden i produktionen. Fairtrade hverken køber eller sælger varer, men mærker produkter, der skal leve op til kravene for Fairtrade. Derudover informerer Fairtrade om mærkningsordningen og arbejder for, at varerne er tilgængelige for så mange forbrugere som muligt.
Læs mere om fairtrade på www.fairtrade-maerket.dk

Rørsukker, Fairtrade, 500g

Art nr: 41640
Antal pakn/salgskolli: 7 × 500 g

Rørsukker er et Demerarasukker, som er en speciel råsukkerkvalitet, der fremstilles af sukkerrør. Rørsukker er godt til frugter og bær, til madlavning og bagning, i varme drikke og som ymerdrys. 

Økologisk Rørsukker, Fairtrade 1 kg

Art nr: 41245
Antal pakn/salgskolli: 10 × 1 kg

Økologisk Rørsukker dyrkes i Paraguay. Her har bønder slået sig sammen i kooperativer, som kan levere større mængder sukkerrør. Når rørsukker fra Paraguay sælges med Fairtrade-mærket, udbetales der en bonus til kooperativet, og der udbetales en ekstra bonus, når sukkeret samtidig er økologisk. 

Hugget Rørsukker, Fairtrade 500 g

Art nr: 42512
Antal pakn/salgskolli: 10 × 500 g

Vores Rørsukker er af højeste kvalitet - gyldent med en aromatisk sødme, knasende med store krystaller. Vores rørsukker er Fairtrade mærket.

Lys Muscovado, 400 g

Art nr: 51688
Antal pakn/salgskolli: 6 × 400 g

Blødt, fugtigt og finkornet råsukker med farve som honning. Smager af karamel og er det perfekte krydderi i madlavningen – passer især godt til fisk og rodfrugter. Giver også god smag i alt fra brød, skærekager og småkager til desserter, sovs og syltning. 

Mørk Muscovado, 400 g

Art nr: 51687
Antal pakn/salgskolli: 6 × 400 g

Blødt, fugtigt og finkornet råsukker. Farven er mørkebrun, og smagen minder om lakrids. Passer godt i sursød sovs, barbecuesovs, marinade, chutney, chokoladekager og is. 

Økologisk Rørsukker, Fairtrade 750g

Art nr: 52365
Antal pakn/salgskolli: 10 x 750 g

Økologisk Rørsukker anvendes som almindeligt rørsukker.

Økologisk Rørsukker dyrkes i Paraguay, her har bønder slået sig sammen i kooperativer, som kan levere større mængder sukkerrør. Når rørsukker fra Paraguay sælges med Fairtrade-mærket, udbetales der en bonus til kooperativet, og der udbetales en ekstra bonus, når sukkeret samtidig er økologisk.

Rørsukker, Fairtrade, 750g

Art nr: 52366
Antal pakn/salgskolli: 10 x 750 g

Vores Rørsukker er af højeste kvalitet - gyldent med en aromatisk sødme, knasende med store krystaller.

Vores rørsukker er Fairtrade mærket og dyrkes i Malawi, her har bønder slået sig sammen i kooperativer, som kan levere større mængder sukkerrør. Når rørsukker fra Malawi sælges med Fairtrade-mærket, udbetales der en bonus til kooperativet.

Gyldent Økologisk Rørsukker, 1 kg

Art nr: 52295
Antal pakn/salgskolli: 12 x 1kg

Økologiske gyldent Rørsukker, anvendes som almindeligt rørsukker.