Du er her:

Sirup

Sirup (sukkersirup) fås som et biprodukt, når man fremstiller hvidt sukker af roe- eller rørsukker i et sukkerraffinaderi. Sirup er en sejtflydende sukkeropløsning, hvor en del af sukkeret nedbrydes til glukose (druesukker) og fruktose (frugtsukker). Kombinationen af de forskellige sukkerarter forhindrer krystallisering, og det meget høje sukkerindhold på ca. 80 % garanterer lang holdbarhed. Sirup fremstilles i forskellige kvaliteter, hvad angår farve og smag, som stammer fra mindre mængder mineralsalte og andre stoffer, som findes naturligt i råvarerne. Hver enkelt kvalitet er tilpasset sit særlige anvendelsesområde. Sirup som produkt er særligt anvendeligt til bagning, men anvendes også til konfektureprodukter.

Lys Sirup, 750 g

Art nr: 46445
Antal pakn/salgskolli: 8 × 750 g

Lys Sirup er en blanding af rør og roesukkersirup. Alt efter blandingsforholdet får siruppen forskellig smag og farve. Lys Sirup har en fin lys farve med en karamelagtig smag og passer til slik, småkager, desserter, saucer, kødretter m.v. 

Mørk Sirup, 750 g

Art nr: 46442
Antal pakn/salgskolli: 8 × 750 g

Mørk Sirup er en blanding af rør- og roesukkersirup. Alt efter blandingsforholdet får siruppen forskellig smag og farve. Den mørke sirup har en kraftigere smag end den lyse sirup. Den passer til såvel brunkager, chokoladekaramel og almindelige madretter. 

Glukosesirup, 400g

Artnr. 46452

Antal pakn/salgskolli: 8 x 400 g

Glukosesirup er en blanding af forskellige sukkerarter, som udvindes af hvedestivelse. Forskellen på

glukosesirup og vores andre sirupper skyldes råvarerne. Bruges primært til is og slik, men også i bagværk.

Glukosesirup hæmmer krystallisering og giver f.eks. is en cremet og blød konsistens. På samme måde modvirker glukosesirup, at karamel krystalliseres og bliver grynet.

Økologisk Sirup, 750 g

Art nr: 46439
Antal pakn/salgskolli: 8 × 750 g

Økologisk sirup er baseret på økologisk dyrket sukker. Økologisk sukker er dyrket uden brug af kemiske bekæmpelsesmidler og kunstgødning. Jorden får sin næring fra naturlige gødningsstoffer. Bekæmpelsen af ukrudt på markerne foregår manuelt. Økologisk Lys Sirup har en fin lys farve med en karamelagtig smag og passer til slik, småkager, desserter, saucer, kødretter m.v. 

Lys Sirup, 2,8 kg

Art nr: 46430
Antal pakn/salgskolli: 4 x 2,8 kg

Den klassiske lyse sirup i en praktisk 2-liters-dunk med håndtag og målerude. Foodservice pakning.