Du er her:

Nordic Sugar - både leverandør og forretningspartner!

Nordic Sugar en er af Europas førende sukkerproducenter og tilbyder et bredt produktsortiment til føde- og drikkevareindustrien. Ud over bare at producere og levere sukker er det vores målsætning at tilbyde merværdi i form af service, logistik, teknisk støtte og assistance i forbindelse med produktudvikling. Det er afgørende elementer i vores kundeservice, at vi deler vores knowhow samt stiller teknisk støtte og udviklingsstøtte til rådighed. Desuden overvåger vi hvert led i værdikæden fra leverandører til underleverandører for at sikre, at vores kunder altid kan føle sig sikre, både hvad angår fødevarehygiejne, etisk forsvarlige forhold for arbejdstagere i tredjeverdenslande og miljøbevidsthed.

Fra lys til mørk - sirup i brødet

Bliv inspireret af vores nye brochure "Fra lys til mørk - sirup i brødet" Brochuren indeholder 10 gode brød opskrift med sirup. Opskrifterne er både klassisk og nyskabende, de er alle produceret af vores eget udviklingsbageri. Download brochuren her

Opskrift med nordisk fokus

Vi samarbejder med både konditor- og bagerlandsholdene i Danmark og Sverige, de udvikler spændende opskrifter specielt til os.

Opskrifterne vækker nordiske smagsminder til live og inspirerer til nytænkning. Vores eget testbageri har også bidraget med flere opskrifter på kager og brød.

Til vores opskriftsside >>

Nyhedsbrev

Sweetmail til vores industrikunder indeholder oplysninger om nye produkter, produktudvikling, kundeundersøgelser, ernæring, sukkers funktionelle egenskaber, trends og debatten i medierne. Nyhedsbrevet udsendes tre gange om året.

> Abonner på vores industry nyhedsbrev

Anvendelsesområder

Læs mere om, hvilke produkter og knowhow Nordic Sugar leverer til de følgende industrier. En af vores specialer er at udvikle særlige produkter, som lever op til vores kunders individuelle behov, og derved forenkle produktionsprocesserne. Vi yder altså et betydeligt bidrag til at sikre vore kunders slutprodukters kvalitet og succes. Vi leverer også økologiske produkter og fairtradeprodukter. Vælg det område, du vil læse mere om, herunder.

Det Danske Konditorlandshold

Nordic Sugar sponsorere Det Danske Konditorlandshold som repræsenterer Danmark ved internationale konditorkonkurrencer. Læse mer om holdet på www.konditorlandsholdet.dk

Stevia - sødme med færre kalorier

Sødemidlet stevia er et stærkt bud på sød smag med færre kalorier - alene og i blanding med sukker. Stevia er et naturligt sødemiddel, der er op til 300 gange sødere end sukker, og som ikke indeholder kalorier.

Læs mere om stevia 

Sikkert sukker

Kravene til fødevaresikkerhed øges år for år. For Nordic Sugar er det en selvfølge, at kunder og myndigheder skal kunne stole på de leverede produkter. Vi har en unik mulighed for at leve op til dette, da vi arbejder med hele værdikæden – fra såning, dyrkning og høst til transport af sukkerroer, sukkerproduktion, lagring, emballering og levering til kunden.

Læs vores folder om sikkert sukker

NYHEDSBREV