Du er her:

Bageri

Sukker og sirup har en lang række anvendelsesmuligheder i bagværk. De strækker sig fra de indlysende som f.eks. at søde kager og give rugbrødet en mørkere farve, til de mindre indlysende som at binde vand i brød og derved bidrage til at bevare det blødt og fugtigt, så brødet holder længere. Det er svært at forestille sig, at bageindustrien kunne eksistere uden sukker.

Vi producerer en lang række sukkerprodukter, der anvendes i såvel store som små bagerier, herunder bl.a. almindeligt sukker med forskellige krystalstørrelser, Brun Farin, Demerara-rørsukker og Muscovadosukker, lys og mørk sirup, sukkerbaserede fyldninger og sukker til forskellige dekorationsformål.

Nordic Sugar har sin egen forsknings- og udviklingsafdeling, hvor vi afprøver nye opskrifter og nye anvendelsesområder for såvel eksisterende som nye sukkerprodukter. Her udvikler vi også skræddersyede sukkerprodukter til kunder med særlige krav.

Opskrift med nordisk fokus

Vi samarbejder med både konditor- og bagerlandsholdene i Danmark og Sverige. De udvikler opskrifter specielt til os. Opskrifterne inspirerer til nytænkning. Vores eget testbageri har også bidraget med flere opskrifter på kager og brød.

Til vores opskriftsside >>

Film om sukkerets funktionelle egenskaber