Du er her:

Nordic Sugar - både leverandør og forretningspartner!

Nordic Sugar en er af Europas førende sukkerproducenter og tilbyder et bredt produktsortiment til føde- og drikkevareindustrien. Ud over bare at producere og levere sukker er det vores målsætning at tilbyde merværdi i form af service, logistik, teknisk støtte og assistance i forbindelse med produktudvikling. Det er afgørende elementer i vores kundeservice, at vi deler vores knowhow samt stiller teknisk støtte og udviklingsstøtte til rådighed. Desuden overvåger vi hvert led i værdikæden fra leverandører til underleverandører for at sikre, at vores kunder altid kan føle sig sikre, både hvad angår fødevarehygiejne, etisk forsvarlige forhold for arbejdstagere i tredjeverdenslande og miljøbevidsthed.

Renewed syrup assortment

Nordzucker consolidates the sugar production in Sweden to one factory and in connection to this, the syrup assortment is renewed. The products will have the same high quality as before and there are natural replacements for the few products that are discontinued. The transition is done during 2020.

Read more about this in the flyer -Renewed syrup assortment

Opskrift med nordisk fokus

Vi samarbejder med både konditor- og bagerlandsholdene i Danmark og Sverige. De udvikler opskrifter specielt til os. Opskrifterne inspirerer til nytænkning. Vores eget testbageri har også bidraget med flere opskrifter på kager og brød.

Til vores opskriftsside >>

Nyhedsbrev

Sweetmail til vores industrikunder indeholder oplysninger om nye produkter, produktudvikling, kundeundersøgelser, ernæring, sukkers funktionelle egenskaber, trends og debatten i medierne. Nyhedsbrevet udsendes tre gange om året.

> Abonner på vores industry nyhedsbrev

Det Danske Konditorlandshold

Nordic Sugar sponsorere Det Danske Konditorlandshold som repræsenterer Danmark ved internationale konditorkonkurrencer. Læse mer om holdet på www.konditorlandsholdet.dk

Sikkert sukker

Kravene til fødevaresikkerhed øges år for år. For Nordic Sugar er det en selvfølge, at kunder og myndigheder skal kunne stole på de leverede produkter. Vi har en unik mulighed for at leve op til dette, da vi arbejder med hele værdikæden – fra såning, dyrkning og høst til transport af sukkerroer, sukkerproduktion, lagring, emballering og levering til kunden.

Læs vores folder om sikkert sukker

NYHEDSBREV