Du er her:

Rørsukker

Rent, krystallinsk sakkarose af kvaliteten EU2. 

Demerarasukker, Fairtrade

Rørsukkerprodukt med store krystaller, gylden farve og aromatisk smag. Kan købes som Fairtrade-mærket sukker. Produktet kan bruges både som smagsgiver og dekoration. Demerarasukker anvendes hyppigt i desserter, bagværk, dressinger, is og saucer.

Økologisk rørsukker, Fairtrade

Økologisk rørsukker, Fairtrade fra Paraguay bruges som almindelige sukker.

Muscovadosukker

Aromatisk og velsmagende rørsukkerprodukt med små krystaller og fugtig konsistens. Smagen i Mørk Muscovadosukker har et strejf af lakrids og anvendes især i bagværk, is, desserter, krydderier, saucer, marinader og dressinger. Demerarasukker Rørsukkerprodukt med store krystaller, gylden farve og aromatisk smag. Produktet kan bruges både som smagsgiver og dekoration. Demerarasukker anvendes hyppigt i desserter, krydderier, saucer, marinader og dressinger.

Rørsukker, Florsukker

Fintmalet sukker, der består af små partikler tilsat 2% kartoffelstivelse, som forhindrer klumpdannelse. Den gennemsnitlige partikelstørrelse er 20 μm. Florsukker anvendes især i bagværk.

Rørsukker Sirup

En 80% delvis inverteret opløsning, som består af sakkarose, glukose, fruktose og mineralsalte. Kombinationen af de forskellige sukkertyper forhindrer krystallisering. Det meget høje sukker-indhold sikrer en lang holdbarhed. Findes i to forskellige varianter: Gul Rørsukker Sirup og Mørkebrun Rørsukker Sirup. Rørsukker Sirup anvendes især i bagværk.