Du er her:

Et stærkt netværk på tværs af landegrænser

Nordic Sugar har aktiviteter i syv lande på tværs af Norden og Baltikum, og er en del af den tyske koncern Nordzucker med 3.200 medarbejdere og aktiviteter over det meste af Nordeuropa. Det internationale miljø smitter af på medarbejdernes dagligdag og måde at løse opgaver på. Det oplever både Patrik Carlgren og Olof Dahlgren, der er ansatte på Nordic Sugar fabrikker i Arlöv (Sverige) resp. Örtofta (Sverige) gør ofte brug af deres internationale netværk på tværs af virksomheden, når praktiske udfordringer skal løses i det daglige:

”Jeg får meget værdi ud af mit netværk, og det er en stor fordel at kunne bede kollegerne i andre lande om assistance eller sparring på akutte problemstillinger. Vi kan lære meget af hinanden på tværs, fordi vi har forskellige erfaringer og måder at løse tingene på,” fortæller Olof Dahlgren, der netop har tiltrådt som Head of Sugar factory i Örtofta.

Inspirerende kolleger

Det samme oplever logistik og magasinchefen i Arlöv  Patrik Carlgren, der netop har været en del af et større internt projekt på tværs af virksomhedens mange afdelinger. For ham giver det også værdi på det personlige plan at være en del af en international virksomhed:

”For mig har det været meget inspirerende at møde kolleger med andre baggrunde og nationaliteter, for det giver helt nye perspektiver på den måde, vi arbejder og tænker på. Et resultat af det store interne projekt er at vi har lært hinanden rigtig godt at kende, hvilket er et godt grundlag for samarbejde.,” forklarer han.

Den direkte dialog er vigtig

For Olof Dahlgren har hans 13 år lange karriere i Nordic Sugar indtil videre budt på syv forskellige stillinger i Sverige, Østrig og Danmark. Han har lige taget hul på en ny stilling som Head of Sugar Factory Örtofta i Sverige efter et par som produktionschef i Nykøbing. Før det var han projektledere med ansvar for opfølgning af investeringer på fabrikkerne, der han hade meget kontakt til afdelingerne i de forskellige lande, og det er en dialog, han prioriterer højt i hverdagen:

”Det betyder meget for mig at opbygge en god relation til alle vores afdelinger og have muligheden for at diskutere aktuelle projekter ansigt til ansigt med mine kolleger i andre lande. Vi kan lære af hinanden, og det synes jeg tit giver projekterne en ekstra dimension,” lyder det fra Olof, som nu glæder sig til sine nye udfordringer.