Du er her:

Når du søger job hos os

Er du blevet fristet af et job hos Nordic Sugar, er her et par tips.

Før du søger

Læs om vores virksomhed her på hjemmesiden, så du får et nærmere indtryk af, hvem vi er. Søger du på et annonceret job, vil vi opfordre dig til at benytte muligheden for at ringe og få en snak om jobbet med den kontaktperson, der er angivet i annoncen. Gør dig også gerne tanker om dine egne forventninger til et job hos Nordic Sugar, så vi kan få en god dialog ved en eventuel samtale.

Ansøgning

Vi sætter pris på at modtage kortfattede motiverede ansøgninger vedlagt et kort og overskueligt CV. Hvis du registrerer dig med en profil på vores Karriereside uden at søge på en specifik stilling – og det er du meget velkommen til - er det vigtigt, at du angiver, hvor du søger job, da Nordic Sugar har fabrikker og kontorer på mange forskellige lokaliteter. Vær opmærksom på, at vi alene modtager ansøgninger via vores rekrutteringssystem.

Den videre proces

Du modtager automatisk en bekræftelse pr. mail, når  vi har modtaget din ansøgning. Når vi har gennemgået alle ansøgningerne på et annonceret job, indkalder vi de udvalgte kandidater til samtale. Vær opmærksom på, at udvælgelsen kan være en proces, der tager tid. Når vi har fundet den rette til jobbet, informerer vi alle, som har søgt stillingen.

Gå til vores Karriereside