Du er her:

Kunderos til bæredygtig sukkerproduktion

I år har Nordzucker nået en vigtig milepæl på vej mod bæredygtig sukkerroeproduktion. Vores sukker er i alle lande blevet verificeret af tredjepart i henhold til Farm Sustainability Assessment (FSA), og kunderne roser vores særlige engagement inden for bæredygtig roedyrkning.

"Vores mål om, at dyrkerne skal verificeres efter SAI-standarden og som minimum opnå sølv, er en stor succes og en vigtig del af vores samlede bæredygtighedsstrategi“, siger Iver Drabaek, Head of Sustainability. Volker Diehl, Head of Industrial Sales, supplerer: ”Bæredygtigt landbrug er lige så vigtigt for os som for vores kunder. Takket være det tætte samarbejde med vores kunder hos SAI kan vi nu overalt sælge sukker, der er certificeret efter en bæredygtighedsstandard.”

Nu koncentrerer Nordzucker sig om at videreudvikle SAI-standarden, så den bliver mere effektiv at anvende for dyrkerne. ”Vi er alle afhængige af dyrkernes engagerede arbejde for bæredygtig roedyrkning og sukkerroernes kvalitet. Desuden ønsker vi helt bestemt at minimere dobbeltarbejde og unødvendig administration”, siger Christopher Münke-Svendsen, Agri Sustainability

Read more about Coca-Cola Sustainably Sources Beet Sugar in Europe

Read more about Nordzucker's sustainable actions here