Du er her:

Vores varemærker

Nordic Sugar

Nordic Sugar er den førende sukkerleverandør på det nordeuropæiske marked og en del af Nordzucker-koncernen.

Nordic Sugar har i mere end 100 år fremstillet sukker til det nordeuropæiske marked. Vores produkter anvendes inden for alle grene af fødevareindustrien, og mange af vores specialløsninger udvikler vi i tæt samarbejde med vores kunder.

Dansukker

Siden 2000 er Nordic Sugars forbrugerprodukter blevet solgt i Skandinavien og de baltiske lande under et enkelt varemærke – Dansukker. Dansukker står for høj kvalitet og et bredt produktsortiment.

Læs mere om Dansukker
Besøg vores forbrugerwebsite: www.dansukker.dk

Siucra

I over 85 år har Siúcra leveret en nøgleingrediens til det irske marked inden for madlavning og bagning.
Vi følger hele tiden vores kunder og deres efterspørgsel efter produkter. Vi bestræber os på at garantere, at vores mange kvalitetsprodukter altid opfylder kundernes behov.

Vi tilbyder en lang række forskellige sukkerprodukter, til både madlavning og bagning. Vi udvikler løbende opskrifter som inspiration til vores kunder.

Besøg vores website www.siucra.ie

McKinney’s

McKinney's har i årtier leveret kvalitetssukker til det nordirske marked. Vi prøver løbende at forstå vores kunder og deres behov og sætter en stolthed i at garantere, at vores mange kvalitetsprodukter opfylder deres behov. Vi tilbyder en lang række forskellige sukkerprodukter og bestræber os på at inspirere vores kunder med vores opskrifter. 

Besøg vores hjmmeside: www.mckinneys.co.uk

Castle

Castle er et lavprisbrand i høj kvalitet, der fås på hele det irske engrosmarked. Det omfatter både 1 kg granuleret sukker og små portionsposer med hvidt sukker. Castel bliver mere og mere populært blandt kunder, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten.

Besøg vore hjmmeside: www.nordzuckerireland.ie

Panevezio Plius

Mærket Panevezio Plius garanterer, at sukkeret er produceret af sukkerroer, der er dyrket i Litauen. Dette velkendte sukkermærke forbindes med høj kvalitet og lokale traditioner. Selvom sukkerproduktionen blev flyttet fra Panevezys til Kedainiai, blev det gamle mærke og de gamle produktionsmetoder bevaret.

Dansukker Jelgavas Cukurs

Dansukker Jelgavas Cukurs er et specielt hvidt sukker bestående af store krystaller lavet af 100 % sukkerroe. Sukker i krystalstørrelse er en type sukker, der historisk set er meget værdsat og efterspurgt i Letland. Efter de ændringer, som EU's sukkerreform har medført - bl.a. at den lettiske produktion af hvidt sukker er standset - er "Jelgavas Cukurs" nu er blevet en del af Dansukker-familien. Sukkeret er blevet bibeholdt og fås stadig som et lokalt værdsat og elsket brand i landet. Det produceres med tanke på at opfylde de lettiske forbrugeres ønske om at bevare både de traditionelle værdier og produktet med dets helt særlige smag og struktur.

SweetFamily

SweetFamily tilbyder et omfattende produktsortiment til forbrugere og føde- og drikkevareproducenter på dets hovedmarkeder i Tyskland, Polen, Slovakiet og andre europæiske lande.

Læs mere om SweetFamily

HP-Pulp®

Presset sukkerroepulp sælges under navnet HP-Pulp i Danmark. HP-Pulp er et foderprodukt fra vores sukkerproduktion, et fortræffeligt foder til f.eks. malkekvæg.

Læs mere om HP-Pulp

Pulpetter®

Pulpetter er varemærkerne i Danmark  for roepiller uden melasse. Pulpetter anvendes som foder til kvæg, men også til får og heste.

Læs mere om Pulpetter

Kosetter®

Kosetter er varemærkerne i Danmark for roepiller med melasse. Kosetter anvendes som foder til kvæg, men også til får og heste.

Læs mer om Kosetter

Bifor ® and Ambrosia®

Bifor og Ambrosia er varemærkerne for vores sukkeropløsninger til vinterfodring af bier, der er klar til brug. Bifor og Ambrosia er inverterede sukkeropløsninger og indeholder hhv. 73 og 75 % sukker. 

Læs mere om Bifor

Læs mere om Ambrosia

Betfor®

Betfor er varemærket for tørret sukkerroepulp. Betfor er molasset, og Fiber-Betfor er umolasset. I pilleform bruges det til kvæg og får, og i strimleform er det et meget påskønnet foder til heste. Betfor er unikt på grund af det høje indhold af fibre med både høj og hurtig fordøjelighed.

Læs mere om Betfor

Fipec®

Fipec er et kostfiberfoderprodukt lavet af sukkerroepulp.
Fipec har fødevarekvalitet og er malet og derfor nem at inkorporere i fødevareformuleringer til kæledyr.

Læs mere om Fipec