Du er her:

Nordic Sugar Nakskov

Kontakt NakskovNordic Sugar A/S, Nakskov
Tietgensvej 1
4900 Nakskov
Denmark
Tlf.: +45 5491 4600Mail: nakskov.sugar@nordicsugar.comAllan Borreskov, Head of Sugar Factory

Nordic Sugar i Nakskov

Sukkerfabrikken i Nakskov er Nordic Sugars største fabrik til fremstilling af hvidt sukker.

I produktionssæsonen, kaldet kampagnen, der løber fra midten af september til først i januar, kører sukkerfabrikken i døgndrift syv dage om ugen. Nordic Sugar Nakskov modtager i denne periode tæt på 1,4 mio. tons sukkerroer, der forarbejdes til sukker og foder af høj kvalitet. Under kampagnen modtager fabrikken ca. 600 vognlæs roer seks dage om ugen fra ca. 500 roedyrkere. Nordic Sugar Nakskov har kapacitet til at forarbejde 12.500 tons roer om dagen.

Årlig produktion i Danmark (2014/15):

  • 476.000 tons sukker

Roebaseret foder:

  • 120.000 tons pulpetter
  • 77.000 tons melasse
  • 132.000 tons HP-Pulp

Det sukker, der fremstilles i Nakskov, sælges og leveres til fødevareindustrien.

Fabrikken beskæftiger ca. 160 medarbejdere, men under kampagnen slutter ca. 15 kampagnemedarbejdere sig til teamet. De fleste medarbejdere er beskæftiget i produktionen som f.eks. procesoperatører og i ekspeditionen.

Altid i topform

For hele tiden at opretholde vores høje effektivitetsniveau arbejder vi uden for produktionssæsonen (i mellemkampagnen) intensivt med at efterse og vedligeholde produktionsudstyret, installere nye anlæg og gennemføre andre forbedringsprojekter. Det er også særligt i denne periode, at vores team deltager i uddannelses- og kursusaktiviteter.olland-Falster Lufthavn. Der er også færgeforbindelse til Langeland via Tårs-Spodsbjerg.

Beliggenhed

Fra Rødby, ca. 30 minutter fra Nakskov, er der færgeforbindelse til Tyskland og taxafly fra den lokale Lolland-Falster Lufthavn. Der er også færgeforbindelse til Langeland via Tårs-Spodsbjerg.