Du er her:

Porkkala (Kantvik)

Kontakt PorkkalaSucros Oy / Suomen Sokeri Oy
Porkkalan sokeripuhdistamo
Sokeritehtaantie 20
02460 Kantvik
FinlandTlf.: +358 10 431 010Mail: sugarinfo@nordicsugar.comOlli Nissinen, Site Manager

Sucros Oy CVR-nr. 0762827-1
Suomen Sokeri CVR-nr. 0987030-1

Produktion i Porkkala

Anlægget i Porkkala (Kantvik) er et raffinaderi under Sucros OY, hvor Nordic Sugar har en ejerandel på 80 %, og er samtidig en af Nordic Sugars to specialsukkerfabrikker. Det er det eneste rørsukkerraffinaderi i Finland.

Med en daglig raffineringskapacitet på ca. 650 tons råsukker baseres produktionen på både roe- og rørsukker og hvidt roesukker af industrikvalitet, der leveres fra sukkerfabrikken i Säkylä.

Raffinaderiet i Porkkala fremstiller specialsukkerprodukter til en lang række formål, herunder konfekture, drikkevarer, syltetøj og marmelade, brød og kager. Produktionen omfatter ligeledes specialsukkerprodukter, der sælges under vores velkendte detailvaremærke Dansukker, som f.eks. hugget sukker, flormelis, perlesukker, syltesukker og sirup.

Vi fremstiller skræddersyede specialprodukter, de udvikles i tæt samarbejde med vores industrikunder. Takket være disse produkter kan kunderne  effektivisere sin sødningsproces og dermed opnå besparelser. Det flydende sukker og sukker i bulkform leveres dagligt med tankvogn eller tog til vores kunder. For at sikre at vores produkter til lever op til vores egne og vores kunders kvalitetskrav, udfører vores kvalitetssikringsafdeling næsten 100.000 analyser årligt.

Raffinaderiet i Porkkala har ca. 200 medarbejdere, hvoraf de fleste er beskæftiget i produktionen som f.eks. procesteknikere,  maskinoperatører, ingeniører og som laboranter. Der er beskæftiget ca. 35 i administrationen og i salg- og marketing-afdelingen.

Beliggenhed

Porkkala (Kantvik) ligger 30 km vest for Helsingfors. Raffinaderiet ligger 10 minutters kørsel fra Kirkkonummi, hvor der er gode vej- og togforbindelser.

Raffinaderiet ligger ved kysten og har sin egen dybhavn.