Du er her:

Chefs Club Latvia

Chefs Club er en nonprofit-NGO, der præsenterer lettiske kokke i international sammenhæng ved at opstille det lettiske kokkehold i internationale konkurrencer. NGO'en fungerer som en fagorganisation for alle lettiske fødevarefagfolk og giver sine medlemmer muligheden for at indhente og udveksle oplysninger, der kan give dem større professionalisme og viden.

Dansukker har samarbejdet med Chefs Club, lige siden den blev grundlagt i 2004. Gennem sponsorater af forskellige regionale konkurrencer, nationale kokkekampe, seminarer, masterclasses og en lang række andre aktiviteter har vi udbredt ekspertisen i Dansukker-produkter til alle grene af fødevarebranchen. Samarbejdet med denne organisation og den direkte kommunikation med medlemmerne, der alle er superdygtige fagfolk, har givet afkast i form af massevis af nye opskrifter med Dansukker-produkter og promovering i form af mund til mund-metoden.

Vi har i mange år brugt mærkater med "Chefs Club anbefaler" på en række af vores produkter, så de har opnået større lokal anerkendelse. Hvert år er Dansukker blandt hovedsponsorerne af den nationale konkurrence “Årets kok". De gensidige fordele skaber et godt grundlag for fremtidigt samarbejde og nye aktiviteter.