Du er her:

Abonnér på vores nyhedsbreve

Nordic Sugar udsender seks nyhedsbreve, der omhandler alt fra nye produkter, opskrifter, sundhed og ernæring til roedyrkning. Kom med på vores mailingliste ved at indtaste din e-mail adresse nedenfor.

Industri

Nyhedsbrevet til vores industrikunder indeholder oplysninger om nye produkter, produktudvikling, kundeundersøgelser, ernæring, sukkers funktionelle egenskaber, trends og debatten i medierne. Nyhedsbrevet udsendes 3 gange om året.

Dansukker nyhedsbrev

Nyhedsbrevet Dansukker indeholder oplysninger om nye forbrugerprodukter, opskrifter, tips og ideer til, hvordan vores produkter kan anvendes. Nyhedsbrevet kommer otte gange om året på dansk, svensk, norsk, finsk, lettisk og litauisk.

Foodservice

Sweetmail til vores kunder i foodservice-sektoren indeholder oplysninger om nye produkter og trends og masser af inspiration til storkøkken, café- og restaurantsektoren. Nyhedsbrevet udsendes fire gange årligt på dansk og svensk.

Perspektiv

Nyhedsbrevet Perspektiv henvender sig til dem, der arbejder professionelt med sundhed og ernæring. Nyhedsbrevet informerer blandt andet om den nyeste forskning på ernæringsområdet. Nyhedsbrevet udsendes 2-3 gange om året på dansk og svensk.